accountancy administratie advies

Team

Accoris ondernemersservice Teus Brunnekreeft
Teus Brunekreeft

Met ‘nee’ geen genoegen nemen, maar binnen de kaders creatieve oplossingen bedenken. Mensen met elkaar verbinden en actief met klanten meedenken zodat zij verder kunnen reiken. Dit kenmerkt Teus Brunekreeft, accountant (AA), NOvAA belastingconsulent en bedrijfsadviseur. Klanten maar ook medewerkers die lekker functioneren, daar krijgt de eigenaar van Accoris Ondernemersservice energie van. Vandaag nog de omslag maken van gisteren naar morgen, en liefst naar overmorgen. Onder dit motto werkt Teus aan de vernieuwing van het vakgebied en het accountantskantoor van de toekomst.

T – 0570-640777
M – teus.brunekreeft@aosdeventer.nl

In-2C-34px-R2
 

Accoris ondernemersservice Jan de Romph
Jan de Romph

Een betrouwbare rots in de branding als het gaat om fiscale aangelegenheden. En toch is belastingadviseur en fiscaal jurist Jan de Romph alles behalve ‘grijs’. Zijn oprechte belangstelling voor de mens achter de ondernemer is zijn kracht. Jan voelt zich dan ook als een vis in het water bij Accoris Ondernemersservice: zijn ontwapenende stijl past helemaal bij de informele uitstraling van ons kantoor. Zijn energie haalt Jan uit zijn werk en de sfeer in het team. En uit fanatiek sporten, of dat nu is op de tennisbaan of tijdens een rondje hardlopen.

T – 0570-640777
M – jan.de.romph@aosdeventer.nl

In-2C-34px-R2
 
 
 

Accoris ondernemersservice Rian Jacobs-Veldwijk
Rian Jacobs-Veldwijk

Rian Jacobs-Veldwijk ging na haar secretariële opleiding aan de slag bij een accountantskantoor. Daar kwam zij in aanraking met de fiscale kant van het ondernemen. Het was liefde op het eerste gezicht: Rian ontwikkelde met diverse opleidingen en training on the job een schat aan kennis in dit boeiende vakgebied. Ze is gedreven en gaat tot het gaatje om fiscale en andere zaken perfect voor u te regelen. Of verwijst u graag door naar de juiste collega.

T – 0570-640777
M – rian.jacobs@aosdeventer.nl

Accoris ondernemersservice Henry van der Zon
Henry van der Zon

Met u meedenken, oplossingen aandragen, maar u ook behoeden voor financiële en fiscale valkuilen. Na zijn opleiding HEAO-BE ging Henry van der Zon de accountancy in. Werd al snel ‘gepakt’ door de diversiteit aan werkzaamheden en de variëteit aan cliënten. Henry ziet de combinatie van korte lijnen en een goed op elkaar ingespeeld team als de kracht van Accoris Ondernemersservice. Klanten worden gekoppeld aan de medewerker met de meeste ervaring in de branche. Dit ziet Henry als een groot voordeel, ook voor zichzelf. Want zo bouw je een band op en raak je echt betrokken bij de onderneming.

T – 0570-640777
M – henry.vander.zon@aosdeventer.nl

Accoris ondernemersservice Marinka Blankenvoorde-van Riel
Marinka Blankenvoorde-van Riel

U écht ontzorgen, door uw administratieve beslommeringen uit handen nemen en u verder te helpen met adviezen. Relatiebeheerder Marinka Blankenvoorde-van Riel doet niets liever. Het helpt natuurlijk dat we bij Accoris Ondernemersservice een mooi en divers klantenpakket hebben. Plus een hecht team, met korte lijnen, een geoliede samenwerking en ook veel eigen verantwoordelijkheid. Maar wat Marinka echt plezier geeft in haar werk: als u tevreden bent.

T – 0570-640777
M – marinka.blankenvoorde
@aosdeventer.nl

In-2C-34px-R2

Sven Tijmans

U van A tot Z begeleiden bij de administratie, jaarrekening en belastingaangiftes. Dan voelt Sven Tijmans zich in z’n element. Want Sven is op z’n best als hij het grote geheel overziet. Daarbij zeker niet gehinderd door zijn grondigheid, precisie en nieuwsgierigheid hoe zaken in elkaar steken. Sven begrijpt als geen ander dat de administratie niet uw grootste hobby is. En schiet u graag te hulp waar hij de administratieve zorg kan verlichten.

T – 0570-640777
M – sven.tijmans@aosdeventer.nl

In-2C-34px-R2

Accoris ondernemersservice Simone te Boekhorst
Simone te Boekhorst

Supernauwkeurig en gek op cijfers, dat is Simone te Boekhorst. Na haar de HEAO-Bedrijfseconomie en de cursus Belastingrecht koos ze voor Accoris Ondernemersservice. Hier ontdekte ze hoe leuk het is om bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken. Dat maakt het werk afwisselend. Jaarrekeningen samenstellen, administraties verwerken en de aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting verzorgen… Maar bijvoorbeeld ook de administratie op een hoger niveau brengen. Zodat u meer tussentijdse, waardevolle informatie uit uw cijfers kunt halen. Daar wordt Simone blij van.

T – 0570-640777
M – simone.te.boekhorst@aosdeventer.nl

Accoris ondernemersservice Karin Schutte
Karin Schutte

Relatiebeheerder Karin Schutte wil u graag zo volledig mogelijk ontzorgen. Uw administratieve last uit handen nemen, zodat u de handen vrij heeft voor zaken die u liever doet. Karin werkt met veel plezier bij Accoris Ondernemersservice. Vaak voor totaal verschillende klanten, wat zorgt voor de nodige afwisseling. Voeg daarbij een zee aan ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Plus een goed op elkaar ingespeeld team om op terug te vallen. Daarom voelt Karin Schutte zich thuis bij Accoris Ondernemersservice.

T – 0570-640777
M – karin.schutte@aosdeventer.nl

In-2C-34px-R2

Direct Contact

Bel me terug

   Advies bij

  uw keuze

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden en een teamlid spreken?

   

  Advieslijn:

  0570-640777

  Deventer Adviseurs !

  inloop-spreekuur

  image_8a