accountancy administratie advies

Online boekhouden bij uw accountant

Kosten besparen met online boekhouden, mét de zekerheid van een deskundige accountant? Bij Accoris Ondernemersservice kán dit gewoon. We adviseren u graag bij de keuze voor een (online) boekhoudpakket. Of u kiest voor een van onze gebruiksvriendelijke online boekhoudpakketten.

Het zal u niet ontgaan zijn: het automatiseren van de boekhouding is de laatste jaren in een enorme stroomversnelling gekomen. Veel administratieve arbeidskrachten worden vervangen door slimme softwarepakketten. Als accountant zie ik deze ontwikkeling niet als een bedreiging. Integendeel: bij Accoris Ondernemersservice omarmen we de digitalisering van de boekhouding voor de volle 100%!

Digitaal dossier

Om te beginnen hebben we alle papieren dossiers gedigitaliseerd. Dat werkt niet alleen handiger voor ons, maar ook voor uzelf. Want we stellen uw dossier online beschikbaar. Wilt u even uw jaarrekening of fiscale aangifte inzien? Via een speciaal voor u ingericht portal op internet kunt u altijd in uw eigen dossier – waar u ook bent en wanneer u maar wilt. Uiteraard wel streng beveiligd met een inlogcode, zodat u de enige bent die erbij kan.

Achter dit digitale dossier schuilt een hoge graad van automatisering. Afgelopen jaar hebben we onze eigen kantoorautomatisering volledig opgenomen in AFAS Profit. Ook de boekhoudingen van onze klanten staan nu in dit geavanceerde administratiesysteem. Hierdoor kunnen we veel sneller en efficiënter werken, waar u als klant de vruchten van plukt.

Digitaal aanleveren

In de loop van 2015 stellen we onze digitale boekhoudsystemen ook open voor u als klant. Dit betekent dat u op elk gewenst moment online gegevens met ons accountantskantoor kunt uitwisselen. U kunt straks ieder kwartaal volledig digitaal aanleveren.

Online boekhoudpakket

Maar we willen u nog vollediger van dienst zijn. Binnenkort kunt u bij Accoris Ondernemersservice ook zelf online boekhouden. Op onze website accorisondernemersservice.nl komen drie abonnementen beschikbaar op basis van AFAS Profit:
• Basis
• Comfort
• Premium
Met deze standaardpakketten weet u vooraf precies hoeveel en voor welke diensten u betaalt. Een logische aanvulling op het maatwerk dat Accoris Ondernemersservice u biedt. In de loop van 2015 vertellen we u graag meer hierover.

It's only fair to share...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest