accountancy administratie advies

Jaarrekening

De jaarrekening vertelt u hoe uw onderneming ervoor staat. Belangrijk genoeg dus om de jaarrekening over te laten aan experts van Accoris. Wij stellen de jaarrekening met zorg en volgens de laatste inzichten op. En dat niet alleen: bij Accoris heeft u continu online inzicht hoe uw bedrijf er financieel voor staat. Want waarom zou u een jaar wachten?

Jaarrekening voor een eenmanszaak/VOF of BV?

Bent u ZZP’er of heeft u een eenmanszaak of VOF? Dan is een jaarrekening niet verplicht. Een balans en verlies- en winstrekening geven u voldoende inzicht in uw onderneming. Heeft u een BV? Dan is een uitgebreidere jaarrekening met toelichting aan te bevelen. We helpen u graag met het maken van de juiste keuzes

» Jaarrekening opstellen uitbesteden

Wilt u de handen vrij hebben voor de dingen waar u goed in bent? Dan nemen wij u graag alle zaken uit handen die ondernemen in de weg staan. Met alle voordelen van dien. Want we houden de cijfers continu actueel. Hierdoor kunnen we de jaarrekening snel opstellen en bieden we het hele jaar door inzicht in de financiële vitaliteit van uw onderneming.

Direct Contact

Bel me terug

 Advies bij

uw keuze

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en een teamlid spreken?

 

Advieslijn:

0570-640777

Deventer Adviseurs !

inloop-spreekuur

image_2a