accountancy administratie advies

Accoris Ondernemersservice (.nl) is vernieuwd

We vonden het tijd voor een accountant die het anders doet. Een accountant die zo efficiënt mogelijk werkt dankzij slimme automatisering. En zo ruimte creëert voor persoonlijke adviezen waar u verder mee komt. Dat is Accoris Ondernemersservice. En dit laten we zien op onze nieuwe website.

Welkom op de totaal vernieuwde website van Accoris Ondernemersservice! We hebben deze website ontwikkeld rond de vragen die u als ondernemer bezighouden. De vormgeving weerspiegelt dat wij als accountantskantoor de zaken anders aanpakken. Wat betekent dit precies?

Uw accountant van de toekomst

Achter de schermen heeft ons team afgelopen jaar keihard gewerkt aan de nieuwe formule van Accoris Ondernemersservice. We willen niets minder zijn dan het accountantskantoor van de toekomst. Betrouwbaar, enthousiast en gedreven. Superefficiënt in administratieve zaken. Zeer betrokken en deskundig in de zaken waar u als ondernemer wat aan heeft. Dit verwoordt onze nieuwe slagzin: Zet de business in beweging.

Slim geautomatiseerd

Als accountant doen we meer dan het samenstellen van de jaarrekening en fiscale aangiften. Accoris Ondernemersservice vervult ook de rol van boekhouder. Doet u liever zelf de boekhouding? Dan adviseren we u met alle plezier bij de keuze van een (online) boekhoudpakket. Zodat we naadloos gegevens kunnen uitwisselen.

We hebben onze administratieve processen strak georganiseerd en in zeer hoge mate geautomatiseerd. Hierdoor kunnen we efficiënt en tegen scherpe tarieven voor u werken. Zo kunnen we meer aandacht besteden aan adviezen waar u verder mee komt. Want daar ligt ónze kracht.

Deskundig advies

Wij adviseren u graag over bijvoorbeeld samenwerkingsvormen, testamenten en bedrijfsopvolging. Aan de basis van dit advies staat de rijke ervaring die onze teamleden hebben opgedaan bij regionaal maar ook landelijk opererende accountantskantoren en opdrachtgevers. We werken vanuit kleine teams met vaste aanspreekpunten, iets wat onze klanten al jaren weten te waarderen.

Daarnaast kan Accoris Ondernemersservice putten uit een groot netwerk van specialisten, die ook voor u een extra meerwaarde bieden. Ook ons gratis maandelijks spreekuur op elke 3e woensdag van de maand helpt u verder in uw ontwikkeling als ondernemer.

Zo werkt het

Vooraf weten waar u aan toe bent, dat werkt wel zo prettig. Daarom stellen we in overleg met u een maatwerkpakket samen, waarin we zoveel mogelijk vooraf in prijsafspraken vastleggen. Dat geeft duidelijkheid en grip.

Wat vindt u?

Sparren met ondernemers is onze ambitie. Maar we vinden het ook prettig om feedback te krijgen, zodat we de kwaliteit van onze dienstverlening constant kunnen verbeteren. We zijn dan ook benieuwd wat u vindt van deze vernieuwde website. Laat u een reactie achter?

It's only fair to share...Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest