accountancy administratie advies

Het Accoris netwerk

Accoris is een netwerkorganisatie van zelfstandige professionals, die samen een professionele, betrokken en onafhankelijke dienstverlener willen zijn, die ondersteuning aan organisaties biedt op het gebied van Accountancy, Corporate Finance, ICT, Governance en Interim- en Projectmanagement. Het is ons doel om het ondernemingsplezier te bevorderen door in multidisciplinair teamverband opdrachten te doen die van essentieel belang zijn voor onze opdrachtgever door continue te denken en te handelen als ondernemers voor ondernemers. Met deze zorg maken we niet alleen onze ambities waar, maar vergroten we ook het vertrouwen van iedereen die met ons zaken doet.

Accoris heeft haar dienstverlening op een aantal deelgebieden gesplitst in units om haar toegevoegde waarde voor cliënten te kunnen vergroten via bundeling van relevante kennis en expertise.

Accoris Ondernemersservice

Zet de business in beweging!

Als ondernemer gebeurt het regelmatig dat u te weinig aan ondernemen toekomt, omdat u met ‘bijzaken’ bezig bent die uw aandacht opeisen. Deze bijzaken zijn onze passie en voortdurend zoeken wij naar vernieuwende oplossingen zodat wij samen met u nog beter en efficiënter uw belang kunnen regelen.

 

Accoris Professional Support

Brengt al je ondernemersaangelegenheden samen op één plek. Boekhouding, fiscale zaken, verzekeringen, bankzaken en digitaal archief. Veilig én tegen zeer scherpe prijs.

Lees verder »

Accoris Werkgeversservice

De inzet van personeel brengt naast vakinhoudelijke ook veel juridische, administratieve en arbo-gerelateerde aangelegenheden met zich mee. Onze payroll en HRM consultants nemen u het werk uit handen tegen een scherpe prijs!

Lees verder »

Accoris Corporate Finance

Overgaan tot acquisitie van een onderneming, verkopen van de onderneming of aangaan van een joint venture. Een niet geringe beslissing, zo niet een unieke gebeurtenis! Een ervaren adviseur en sparringpartner is dan ook geen overbodige luxe.

Lees verder »

Accoris Academy

Voor onze klanten ontwikkelen en verzorgen we (in-company) trainingen die afgestemd worden op de behoefte van de klant, waardoor ze altijd klantspecifiek zijn, direct toepasbaar en daarmee een beter rendement bieden.

Lees verder »

Accoris Audit Services

De accountantscontrole geen op zichzelf staande activiteit zijn, maar nauw zijn verweven met de besturing en beheersing van de organisatie. In de loop der jaren is de accountantsfunctie als gevolg van vragen in de markt sterk geëvolueerd.

Lees verder »

 

 

image